Niet duiken, maar doen!
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #3
5 maart 2019
Header nieuwsbrief
De kracht van eigenaarschap
Een kwestie van geven of nemen?

Om meer eigenaarschap te geven, moeten medewerkers volledige verantwoordelijkheid voelen voor datgene waar zij voor aan de lat staan en hun talent vol kunnen inzetten. Dat kan door het gesprek te voeren over de te behalen resultaten en het stellen van kaders. Sturen op output, niet op input, dat is de beste manier om vrijheid te geven aan je medewerkers.

– Tjerk Venrooy, directeur Publiekzaken

 

Snel en eenvoudig inzicht in je BRP-gegevens door iRapportage Overzichten
Jelly Frankes, applicatiebeheerder gemeenten Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen. En Ron Buis, afdelingshoofd Burgerzaken gemeente Hellevoetsluis, delen hun ervaringen met iRapportage Overzichten. Zo vertelt Jelly: "De 65 standaard rapportages dekt al veel van de lading. Maar ik ga ook aan de slag met de Editor om zelf rapportages te gaan maken!".
strategische sessie OWO-gemeenten

Samen kijken naar de toekomst!

Op 7 februari organiseerden de OWO-gemeenten; Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland en PinkRoccade Local Government een strategische sessie. Hierbij waren alle domeinen vertegenwoordigd! Het resultaat? Samen met de OWO-gemeenten de gezamenlijke toekomstdroom schetsen.

- Iris Verbakel, Customer Care

Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

In dit blog bespreek ik de geboorte van iBurgerzaken. Waarbij gemeente Waalwijk in juni 2014 als eerste gemeente live is gegaan met iBurgerzaken. Dus we vieren dit jaar het 5-jarig bestaan van iBurgerzaken. Dit doen we graag samen met onze klanten. En ik deel de nieuwtjes die eraan komen!

- Mat Keijers, Productmanager

 
   
Tip van het Kenniscentrum

Vanaf december 2018 zijn we overgegaan op TOPdesk. Dit betekent dat je geen toegang meer hebt tot iCommunity en dat je handleidingen en releasenotes voortaan vindt in TOPdesk. Heb je nog geen account maar wil dat wel graag? Stuur dan een mailtje naar [email protected] .

Dit is wellicht ook interessant
TOPdesk_100x100.png
De ambassadeurs van TOPdesk delen graag een aantal weetjes met jullie over het nieuwe serviceportaal.



iBZK_100x100.png

Ontdek wat er nieuw is. En meld je nu aan!


Kennisbanken.png

Raadpleeg HBA en/of VIND rechtstreeks vanaf release 2.17
Evenementenagenda

De komende periode vinden onderstaande evenementen plaats. Ben je er bij?

17+18 april

NVVB Jubileumcongres 2019

Laat je inspireren en informeren op de reis tijdens het KleurRijk Burgerzaken. En vier het 25-jarig bestaan van NVVB samen met ons mee!

 

april/mei

Regio-overleggen GV PRLG - Platform Burgerzaken

Eventueel beknopte informatie over deze sessie.


We bieden een ruim aanbod aan cursussen, (klassikale) opleidingen en webinars. Daarnaast organiseren we diverse evenementen én zijn we aanwezig op beurzen en congressen van derden. Kijk op onze website voor een compleet overzicht.

Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar . U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.