Hulp bij jouw doelstellingen?

Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen

 

 

Nieuwsbrief #2
December 2017

Zaakgericht werken meer dan een zaaksysteem

Hulp bij het behalen van jouw doelstellingen?

In mijn vorige blog ben ik ingegaan op op hoe wij iCommunity en de samenwerking met kwartiermakers hebben geïntroduceerd. Dit zijn belangrijke aspecten voor klanttevredenheid. Deze keer wil ik stil staan bij het behalen van doelstellingen. Vanuit PinkRoccade zijn we druk bezig met het opstellen van de doelstellingen voor 2018. De doelstellingen van de directeur, worden door vertaald naar de doelstellingen voor de manager. De doelstellingen van de manager worden door vertaald naar doelstellingen voor de medewerker. Deze methode noemen wij cascaderen. Uitgangspunt is dat iedereen binnen de afdeling aan hetzelfde doel werkt en misschien nog wel belangrijker, de doelstelling moet meetbaar zijn.

– Jouke Schrover, Productmanager iZaaksuite

 

Gemeente Oirschot binnenkort live met iZaaksuite!

In 2015 heeft de gemeenteraad van gemeente Oirschot besloten de dienstverlening te professionaliseren. Ze besloten dit onder meer te gaan doen door zaakgericht werken in te zetten met als doel processen te verbeteren en meer inzicht te creëren voor de inwoners. iZaaksuite sloot aan bij deze ambitie.

Lees meer »

 

Dé oplossing faciliteren

Blog Jaap van Dijk

Een software pakket is naar mijn mening altijd een deel van de oplossing. Goed gebruik en inrichting is hierbij een ander deel. Een van onze speerpunten is om jouw gemeente daar dit jaar meer in te gaan helpen; er voor zorgen dat iZaaksuite dé oplossing wordt samen met goed gebruik en een goede inrichting. Door eindgebruikers en applicatiebeheerders te ondersteunen in het gebruik en de keuzes waar ze voor staan bij het gebruik van iZaaksuite verhoog je de toegevoegde waarde aan al je processen.

– Jaap van Dijk, projectmanager

 

     PRiZaaksuite_diapositiefRGB_V1-01.png

Solutionpaper iZaaksuite

Om de dienstverlening te stroomlijnen moet je de processen binnen de gemeente op elkaar laten aansluiten. Hiervoor heb je enerzijds een goede samenwerking tussen de gemeente en de klant nodig en anderzijds tussen de werknemers zelf. Een zaaksysteem is hierbij een ideaal instrument om deze samenwerking vorm te geven. In deze solutionpaper zullen wij daarom ons propositie op het gebied van zaakgericht werken presenteren, iZaaksuite.

Lees meer »

Blijf op de hoogte!

 

Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen