Van droom naar werkelijkheid

Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #8
Maart 2019
Van droom naar werkelijkheid
Voorwoord Jouke
Zaakgericht werken heeft een enorme vlucht gemaakt sinds 2007. Van het concept Antwoord© naar de dikke midoffice tot een All-in one zaaksysteem. Maar waar gaan we naar toe? Dit is de vraag die mezelf in het begin van het jaar heb gesteld. Dit heeft geresulteerd in een visie 'van droom naar werkelijkheid'.
– Jouke Schrover, Managing director Proces & Services

 

Best practice: iZaaksuite bij gemeente Westerkwartier
In de zomer van 2018 is het eerste deel van het project zaakgericht werken bij de gemeente Westerkwartier afgerond. Hiermee sluit Westerkwartier de eerste periode van 1 ½ jaar af. Deze periode richtte zich op de aanloop naar de gemeentelijke herindeling. Daarmee is de basis neergezet. Het project is goed verlopen en daarmee een succes. Hoe heeft Westerkwartier dit aangepakt?
Implementatie strategieën
Om zaakgericht werken binnen jouw gemeente tot een succes te maken dien je voor je start keuzes te maken over wat bij jouw gemeente past. Onderzoeken wat zaakgericht werken voor jouw gemeente kan betekenen is dan de logische eerste stap. Wanneer je weet met welk doel je zaakgericht werken wilt invoeren kun je de strategie bepalen. Past het bij jouw gemeente om in één keer heel de organisatie te laten overgaan of schikt gefaseerd aan de slag gaan toch beter? Lees over de verschillende implementatie strategieën in de blog van Jaap van Dijk.
   
PRHCLC_samenverder_dia_roze.jpg
Samen kijken naar de toekomst
Op 7 februari organiseerden de OWO-gemeenten; Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland samen met PinkRoccade Local Government een strategische sessie. In deze strategische sessie raakten we allerlei producten en vele facetten van de dienstverlening. Vandaar dat vertegenwoordigers van alle domeinen van de OWO-gemeenten en alle vertegenwoordigers van de businessunits van PinkRoccade aanwezig waren. Het resultaat? Samen met de OWO-gemeenten de gezamenlijke toekomstdroom schetsen.
7 weetjes over Topdesk!

Topdesk ambassadeur Linda van der Pasch deelt graag een aantal 'weetjes' met jullie over het nieuwe serviceportaal.

ext.jpg
Gemeente Schagen is live met iArchief
In februari is gemeente Schagen live gegaan met iArchief. Met iArchief maak je gebruik van een bewezen oplossing voor het archiefwaardig opslaan van jouw Burgerzaken documenten.
Evenementenkalender
De komende periode vinden onderstaande evenementen plaats. Ben je er bij?

16 april 2019

Platform Proces & Services
De eerste sessie van het nieuwe platform van de GebruikersVereniging

20 juni 2019

Workshop 3 #LZC19

De derde workshop van #LZC19 gaat over de toekomst

Vergeet je niet aan te melden!

Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar . U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.