iService, nieuwe vorm van dienstverlening op maat

Toon je interesse

Elke gemeentelijke situatie en specifieke kennisvraag behoeft unieke dienstverlening. Daarom bieden we met iService een keuzepalet aan dienstverlening. Toe te spitsen op jouw situatie en jouw kennisvraag. Dit alles met de focus op het verbeteren van de dienstverlening en het nog efficiënter laten werken van de medewerkers. Daarmee bieden wij een versnelde aanpak om te komen tot blije medewerkers en vervolgens ook blije burgers.4 tot 10 dagen dienstverlening per jaar
Je geeft op jaarbasis aan hoeveel dagen iService je wilt afnemen. Dat kan variëren van 4 tot 10 dagen per jaar. Dat betekent dus 1x per kwartaal of 1x per maand. Ondersteuning op welk gebied, binnen welk (sub)thema bepaal je dan zelf. Natuurlijk stemmen we jouw behoefte van te voren goed met je af. De betreffende expert leggen we dan tijdig voor je vast. Je bent daardoor zeker van snelle en juiste levering van de gevraagde expertise.

– Mariecken van Riel, Verkoop Binnendienst

Formulier
Vul onderstaand formulier in wanneer je gebruik wenst te maken van iService, de nieuwe vorm van dienstverlening op maat.