Hulp bij jouw doelstellingen?

Toon je interesse

Wij gaan graag met jou de uitdaging aan om jouw doelstellingen te behalen. Hoe? Door onze jarenlange kennis me jullie te delen. Wij gaan je helpen met het inrichten van zaaktypen, met het maken van keuzes bij het specifiek inrichten van een zaaktype, hoe je burgers kan verleiden naar het digitale kanaal, en met meer doelstellingen vanuit jouw gemeente. Speciaal hiervoor hebben wij een dienstverleningsplan 2018. Wij maken het dienstverleningsplan graag samen met jou op maat!

Dienstverleningsplan
Er zijn meerdere onderwerpen waarmee jij jouw dienstverleningsplan kan vullen. Deze onderwerpen zijn: AVG dataminimalisatie, Best value zaakstype, bootcamp, bouwdag, functioneel applicatiebeheer, ketendag 'de keten achter het zaakgericht werken', kwaliteitsdag, new-user day, releasesupport, rollen en vertrouwelijkheden, train-de-trainer en een verbeterdag. De onderwerpen staan op deze pagina verder uitgelegd. In het formulier hiernaast kan je aangeven met welke onderwerpen wij jou kunnen helpen.

10% extra dienstverlening tot 2018
Hoe eerder we jouw vraag kennen, hoe beter we hierop kunnen inspelen... We starten vanaf 1 januari 2018. Heb je interesse in meerdere onderwerpen? Dan kunnen wij deze combineren en stellen wij samen een service kalender voor 2018 op. Je krijgt 10% korting als je voor het einde van 2017 10 dagen afneemt. 

– Ralph Robben, Consultant zaakgericht werken

Formulier
Vul onderstaand formulier in wanneer je een dienstverleningsplan wil ontvangen.