Inschrijven #LSG17

Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten

Door deel te nemen aan de Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten (#LSG17), ga je op een laagdrempelige en leuke manier aan de slag met verleiden naar het digitale kanaal. Goed voor je dienstverlening, het contact met inwoners en bedrijven en er zijn ook nog eens leuke prijzen te winnen.

Alle gemeenten die iBurgerzaken gebruiken, zijn uitgenodigd om deel te nemen. Deelname is kosteloos. Wel vragen we een actieve bijdrage (commitment): Dit laat je zien door collega-deelnemers vrijblijvend te adviseren tijdens de regionale bijeenkomsten. Door online foto’s en filmpjes te delen van praktijkvoorbeelden met de #LSG17. En door, tussen de regionale bijeenkomsten in, concrete verbeteringen door te voeren in je gemeentelijke dienstverlening. 

Meld je hiernaast aan en je ontvangt een uitnodiging voor de eerste regionale bijeenkomsten in april/mei. Op deze dag informeren we je over het vervolg van de competitie en wat we van je verwachten. Maar je gaat ook direct aan de slag met het verhogen van selfservice voor en door burgers en bedrijven binnen jouw gemeente.


– Sanne van der Zanden, Marketing- & communicatiespecialist