Inschrijven #LSG17 workshop

Impact selfservice op interne organisatie

Beste deelnemer,

Selfservice is een thema dat de nodige aandacht vraagt van gemeenten. Of het ook daadwerkelijk de nodige aandacht krijgt, is een tweede. Zo vraagt ook de invoer van iBurgerzaken om een nieuwe manier van denken én doen (werken). Van je klanten, maar ook van het management en de medewerkers. Dit zal weerstand oproepen, maar het biedt vooral mogelijkheden. Tijdens deze derde ronde van de #LSG17 workshops, krijg je van Patrick Nelen handvatten om alle betrokkenen binnen jouw gemeente er zo over te laten denken.

Aanmelden voor workshopronde 3 (ochtend)

De workshops worden in verschillende regio's verzorgt. Het zijn ochtendsessies die we afsluiten met een gezamenlijke lunch. Geef hiernaast aan bij welke workshop je aanwezig wilt zijn. Mocht je met meerdere personen aanwezig zijn vanuit jouw gemeente, schrijf dan elke persoon even in. 

Roadshow iBurgerzaken (middag)

Direct na de lunch verzorgen we een Roadshow iBurgerzaken. Op initiatief van het platform Burgerzaken van de GebruikersVereniging PinkRoccade. Wil je daar ook bij zijn? Meld je dan ook daarvoor even aan. 

Mochten er nog vragen zijn, bel of mail dan gerust.

– Sanne van der Zanden, Marketing- & communicatiespecialist