Het beste idee van Nederland
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #3 
juli 2017
Nieuwsbrief PinkRoccade Care
Meebeslissen over toekomst ICT Care
De nieuwe GebruikersVereniging PinkRoccade Care
Jurriaan Piek.pngBen jij al lid van de klantengroep die vergaand met ons, de leverancier, aan tafel zit? Zodat je mee kunt denken over nieuwe ICT-producten voor de Care? Op dit moment wordt de GebruikersVereniging van PinkRoccade Care door onze klanten een nieuw leven ingeblazen. Zij zijn, samen met Joost van Bilsen, in nauw gesprek met ons om hier afspraken over te maken. Met de bedoeling om de GV (weer) hét platform te laten zijn waar héél veel wordt besproken en besloten, op tactisch en strategisch niveau.
– Jurriaan Piek, Managing Director PinkRoccade Care –

 

Het beste idee van Nederland
Beeldt u zich eens in. U heeft het beste idee van Nederland. U moet bijna op. Zweet op uw handen… Het publiek juicht. In één minuut moet u drie juryleden overtuigen van uw idee tijdens de ideeënshow. Oké, ik overdrijf, maar de mijnCaress Ideeënbox heeft wel veel weg van een ideeënshow.
Zorg_200x340.jpg
Zijn dossiers te standaardiseren?
In het werken met zorgdossiers kom je op veel gebieden dilemma’s tegen, zeker op het gebied van standaardisatie. Het standaardiseren van een dossier ten behoeve van gebruiksgemak of uitwisselbaarheid in de keten klinkt veelal logisch. Maar in de praktijk wil je eigenlijk een cliënt binnen het dossier niet in een hokje plaatsen. Laten we samen werken aan een goed toepasbaar, uitwisselbaar, voorspelbaar dossier.
   
Customer Care
Customer Care informeert: 
join the journey
Het Service Center team is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. En daarom zijn we actief op zoek gegaan naar de meningen en ervaringen van klanten en gebruikers over deze afdeling. Op 8 juni spraken we 4 enthousiaste dames, van Amaris, Brabantzorg, ’s Heerenloo en Liberein.
Agenda
Voor welke evenementen meldt u zich aan?

24 augustus

Webinar ondersteuning van het Zorgpad Stervensfase met mijnCaress

Wat kan dit - in samenwerking met Groenhuysen ontwikkelde - instrument voor uw organisatie betekenen?

 

21 september

Webinar ondersteuning van kwaliteitskader in mijnCaress

Wat betekent het kwaliteitskader voor uw ECD?

 

9 november

Maak de toekomst

Laat u in de gehandicaptenzorg inspireren door Driehoekskunde.

Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen