Roadmap Burgerzaken
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Extra nieuwsbrief
30 oktober 2018
Header nieuwsbrief
Wij geven het inzicht, jij maakt de juiste keuzes
Op speciaal verzoek meer inzicht in iBurgerzaken

Er is veel behoefte aan duidelijkheid in de stappen die we met iBurgerzaken (willen) zetten. Vandaar dat we eerder de ‘Roadmap iBurgerzaken Product’ en de ‘Roadmap iBurgerzaken Dienstverlening’ presenteerden. En dat we daarnaast het 'Meerjarenplan Burgerzaken' met individuele gemeenten bespreken. Toch komt er uit de markt concreet de vraag om meer inzicht te geven in ons aanbod. Vandaar deze extra nieuwsbrief. Veel leesplezier!

– Mat Keijers, Productmanager Burgerzaken

 

Roadmaps iBurgerzaken
Samen met kwartiermakergemeenten en partners ontwikkelen we continu nieuwe apps en koppelingen. Hiermee komen we tegemoet  aan een aantal wensen op het gebied van gemeentelijke dienstverlening; 24x7, selfservice voor en door de burgers en bedrijven én vanaf elk gewenst apparaat. Minstens zo belangrijk is de werkdrukvermindering binnen de gemeente. In de ‘Roadmap iBurgerzaken Product’ en de ‘Roadmap iBurgerzaken Dienstverlening’ lees je hier meer over.
Verhuizen en veranderen
Portfolio

Gemeenten kunnen nu al gebruikmaken van de vele mogelijkheden die iBurgerzaken biedt. Hier vind je een overzicht van de reeds ontwikkelde en dus beschikbare procesinnovaties en technologische ontwikkelingen. Maak jij al optimaal gebruik van alle toegevoegde waarde?

Rubriek Mat
Innovatieprogramma

iBurgerzaken biedt nu al heel veel toegevoegde waarde. En tegelijkertijd weten we ook dat er nog veel procesinnovaties en technologische ontwikkelingen mogelijk zijn. Nieuwsgierig waar we nu aan werken? Hier lees je meer over een aantal van deze doorontwikkelingen.

   
Burgerzaakdroom
Onze Burgerzakendroom

In ons droombeeld gaat de mobiele telefoon een belangrijke plaats in nemen als we het hebben over het Burgerportaal, de regie op eigen gegevens en ook de identificatie van de burger. Dit gaat volgens ons verder dan mijn.overheid.nl. Dit is plaats- en tijdonafhankelijk. Onze focus ligt hierbij op selfservice voor en door de burger en bedieningsgemak/procesoptimalisatie voor de medewerkers. Lees mee en laat weten of jij denkt dat onze Burgerzakendroom werkelijkheid wordt.

Dienstverlening iBurgerzaken
Dienstverlening
De mogelijkheden van onze dienstverlening reiken ver. We kunnen voorzien in de meeste vraagstukken. Zo bieden we bijvoorbeeld een keuzepalet aan dienstverlening. En organiseren we individuele, regionale en nationale bijeenkomsten.
Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar Sanne.vanderZanden@PinkRoccade.nl. U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.