Ons DNA

Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #6
Oktober 2018
Sterke waarden maken een sterk team
Voorwoord Jouke
Uit de organisatieleer weten we dat een organisatie een samenspel is van mensen en middelen om een bepaald doel te bereiken. Oftewel, mensen plus een hoop spullen zoals laptops, een kantoor en een stel auto’s. Het DNA van een organisatie zit daar niet in, het DNA zit in de mensen van de organisatie. Middelen kunnen worden ingezet voor het verbinden maar wanneer je echt wil ontwikkelen en doelen wil bereiken zijn mensen daartoe de sleutel. Hiermee wordt het karakter van jouw organisatie gevormd. Mensen voelen zich aangetrokken tot een organisatie omdat ze iets delen.
– Jouke Schrover, Productmanager zaakgericht werken

 

Tussenstanden #LZC18
Onze missie voor deze competitie is dat de stap wordt gezet van zaaksysteem naar zaakgericht werken gemeentebreed. Vanuit de ‘techniek’ ondersteunen wij al, maar de organisatie is net zo belangrijk om succesvol zaakgericht werken in te richten. Elke maand worden de cijfers op iCommunity bijgewerkt. En wij hebben de eerste tussenstanden!
iconmonstr-cloud-2-240 (1).png
Blog Ward
In mijn vorige blog schreef ik over iCommunity. In deze blog wil ik het graag hebben over de nieuwe functionaliteit uitgeleverd in de 9.0 release. In deze release zit een nieuwe zoekfunctie, die de manier van zoeken een stuk heeft vereenvoudigd.
Topdesk..png
We krijgen een nieuw Selfservice Portaal!

Vol enthousiasme delen we mee dat we binnenkort het huidig dKOC gaan vervangen door TOPdesk! Vanuit de visie van Customer Care willen we met behulp van TOPdesk onze dienstverlening nog meer gaan verbeteren zodat jij als klant nog beter geholpen wordt!

iArchief

Met het oog op de AVG is het van belang dat je persoonsgegevens verwijdert op het moment dat zij geen rechtmatig gebruikersdoel meer hebben. Weet je dat iBurgerzaken veel documenten genereert die archiefwaardig moeten worden opgeslagen? Wanneer iBurgerzaken niet gekoppeld is aan een documentmanagementsysteem (DMS) is de archivering en daarmee de vernietiging van deze documenten niet geborgd. Met iArchief haal je deze functionaliteit in huis en ben je klaar voor de AVG.

Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar . U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.