Meer dan leuke gesprekken
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #9 
3 september 2018
Header nieuwsbrief
Meer dan een leuk gesprek met de klant
Wat is de invloed van technologische vernieuwingen op jouw gemeente?

Regelmatig bezoeken we klanten vanuit al onze gelederen van de organisatie: vooral vanuit accountmanagement en services, en ook onze MT-leden en ikzelf. Tijdens deze gesprekken komen vaak de toekomstige wensen en verwachtingen aan bod. En wordt er gebrainstormd over het verbeteren van de dienstverlening. In veel gevallen leidt dit echter niet tot concrete vervolgstappen. En dat is vreemd en jammer. Want hoe fijn zou het zijn als we precies de klantwens in beeld hebben en daarnaar kunnen handelen? Voor ons reden om het Meerjarenplan uit te rollen.

– Tjerk Venrooy, directeur Publiekzaken

 

Samen op weg naar een toekomstbestendige gemeente, Beekdaelen
Omringd door de stedelijke gemeenten Westelijke Mijnstreek en Parkstad Limburg gaan de landelijke gemeenten Onderbanken, Nuth en Schinnen vanaf 1 januari 2019 op in fusiegemeente Beekdaelen. De fusie komt tot stand met het doel om toekomstbestendiger te zijn. Het daadwerkelijk realiseren van deze fusie vraagt veel van alle betrokkenen. Met oog voor haar burgers en met focus en vertrouwen wordt er hard gewerkt om de fusie te realiseren.

1737 x 747 cc.png
Reik naar de sterren

Stel je doelen altijd op het hoogste niveau. Doe nooit concessies aan het doel. Ga voor het beste. En houd je niet bezig met je laatste stap. De 2e tip uit het boek 't is groen en groener wordt het niet van Leen Zevenbergen die ik wil delen aan de hand van een praktijksituatie waarin we zijn gestart met #LSG18.

- Sanne vd Zanden, Customer Care

Mat 0904.png
Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Deze maand aandacht voor dromen. Ofwel, wat zijn de uitdagingen waar gemeenten voor komen te staan en hoe gaan we daarop anticiperen. Tevens ons thema voor het najaar: iRapportage. Veel leesplezier! En reageer met onderwerpen naar mij. Mijn oproep: laat je collega’s zich aanmelden op deze nieuwsbrief.

- Mat Keijers, Productmanager

   
Roadmap iBurgerzaken Dienstverlening
Tip van het Kenniscentrum Publiekszaken

Wist je dat je de naam van de behandelend ambtenaar in het proces automatisch kunt laten selecteren aan de ingelogde gebruiker? Dit doe je door in de stamtabel ambtenaren hetzelfde cipers-id in te vullen.

Regionale sessies voor het herontwerpen van gemeentelijke processen (#LSG18)
Heb jij je al aangemeld voor #LSG18? TIjdens dit evenement gaan we gemeentelijke processen kritisch bekijken en herontwerpen. Zodat deze processen klantvriendelijker, sneller én digitaler worden.
Evenementenagenda

De komende periode vinden onderstaande evenementen plaats. Ben je er bij?

1 oktober

Workshop "Verleiden naar het digitale kanaal"

Wil jij je selfservicepercentages (ook) verhogen?

Kom naar deze herhaling van #LSG17.

 

okt./nov.

#LSG18: Lean & meaningful

Kritisch bekijken en herontwerpen van processen.

We bieden een ruim aanbod aan cursussen, (klassikale) opleidingen en webinars. Daarnaast organiseren we diverse evenementen én zijn we aanwezig op beurzen en congressen van derden. Kijk op onze website voor een compleet overzicht.

Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar . U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.