Met het juiste doel voor ogen
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #2
5 februari 2019
Header nieuwsbrief
Keep going, keep growing
Met het juiste doel voor ogen!

Om met Kees van Zijtveld te spreken: "Als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg". Helemaal waar, maar toch wil je de goede dingen die je hebt ook in stand houden. En inderdaad waar mogelijk zelfs verbeteren. Binnen PinkRoccade Publiekszaken zijn we dan ook altijd op zoek naar de juiste verdeling tussen keep going and keep growing. Dat deden we de afgelopen jaren en ook de komende jaren blijven we dat doen!

– Tjerk Venrooy, directeur Publiekzaken

 

Gemeente Helmond gaat voor blije burgers en blije ambtenaren!
Elke gemeentelijke situatie en specifieke kennisvraag behoeft unieke dienstverlening. Daarom is gemeente Helmond gestart met iService. Waarin medewerkers van de gemeente Helmond en consultants van PinkRoccade Publiekszaken samen de dienstverleningsdoelstellingen van de gemeente Helmond behalen. Hans van Holstein, manager Burgerzaken gemeente Helmond, en Theo Daniels, functioneel beheerder iBurgerzaken, delen hun ervaringen.

Alles wat aandacht krijgt, groeit!

Ken je de wet van de aandacht? Dit houdt in dat datgene waar je je op richt, waar je energie en aandacht aan geeft, groter wordt. En juist dat gaan we doen met het nieuwe ontwikkelteam; Team Care gaat klantgericht ontwikkelen!

- Sanne vd Zanden, Customer Care

Rubriek Mat
Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

In dit blog bespreek ik de korte termijn acties die je verder helpen om je dienstverlening te blijven continueren, ook bij calamiteiten. Ik denk een welkome aanvulling voor jou en onze gemoedsrust en burgertevredenheid.

- Mat Keijers, Productmanager

 
Video
iGeboorte: kinderspel in het ziekenhuis! iGeboorte maakt het mogelijk om online geboorteaangifte te doen. De kersverse ouders zetten tijdens de aangifte bovendien direct hun handtekening. Deze werkwijze zorgt voor blije burgers en medewerkers!
– Stephanie v.d. Waard, consultant
   
Tip van het Kenniscentrum

Heb je al de tegel "Applicatiebeheerder iBurgerzaken" in TOPdesk al eens bekeken? Hier vind je onder andere de volledige releasenotes (op speciaal verzoek). Kun je de marktsignalen indienen. En ook vind je hier de tips van het Kenniscentrum Publiekszaken.

Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar . U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.