Van zaaksysteem naar zaakgericht werken
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #3 
Februari 2018
Van een zaaksysteem naar zaakgericht werken
Voorwoord Jouke
In mijn vorige voorwoord ben ik ingegaan op hoe wij jou kunnen helpen bij het behalen jouw doelstellingen op het gebied van zaakgericht werken. In dit voorwoord ga ik verder in op hoe wij het iZaaksuite de stap van een zaaksysteem naar zaakgericht werken faciliteren.

Afgelopen periode zijn wij bij diverse klanten, toekomstige klanten en adviseurs langs gegaan om de visie van iZaaksuite toe te lichten. Wij geloven er namelijk in dat zaakgericht werken verder gaat dan een zaaksysteem. Om zaakgericht werken echt gemeentebreed in te kunnen voeren is het nodig de domein specifieke applicaties aan te laten sluiten op je zaaksysteem. Waarom?
  • Vanuit Burgerzaken worden bijna 50% van de zaken gecreëerd;
  • Vanuit Samenlevingszaken worden ongeveer 70% van alle documenten gecreëerd.
– Jouke Schrover, Productmanager zaakgericht werken

 

De OWO-gemeenten live met iZaaksuite
Op donderdag 18 januari zijn de Friese gemeenten Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland live gegaan met iZaaksuite. Deze gemeenten, binnen het OWO samenwerkingsverband, hebben het zaakgericht werken doorgevoerd met een duidelijk doel: het verbeteren van de dienstverlening naar burger en bedrijf.
Werkcentrum.png
Werkvoorraad en overzicht
In mijn vorige blog schreef ik over het nieuwe jasje waarin we iZaaksuite hebben gestoken. Naast het intuïtief gebruik van een systeem door kleuren en iconen is het belangrijk om overzicht te creëren in de werkvoorraad. Vaak komt in mijn gesprekken met gemeente naar voren hoe belangrijk het is voor de eindgebruiker om zicht te hebben in de werkvoorraad. Maar hoe creëer je nou overzicht in de werkvoorraad die voor jou als eindgebruiker van belang is?
Evenementenkalender

De komende periode vinden onderstaande evenementen plaats. Ben je er bij?

8 maart

Webinar iArchief
Met iArchief leveren de functionaliteit om volgens de archiefwet docuemten op te slaan en te vernietigen. Meer informatie? Meld je dan nu aan voor het webinar!

15 maart

Zaaksystemen in Beeld LIVE! 2018

Aanmelding via KBenP

2018

Kwartiermakerssessies

Samen met ons iZaaksuite verder ontwikkelen? Wordt dan kwartiermaker! 
Interesse? Neem dan contact op met ons.

Vergeet je niet aan te melden!
Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar . U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.