Verandering door wereldwijde kennis
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #8 
7 augustus 2018
Header nieuwsbrief
Maak kennis met onze grote familie
Regionale en persoonlijke benadering met wereldwijde kennis

Onze overgang van een logge ontwikkelclub naar een innovatieve organisatie is niet ongemerkt gebleven in de markt. Vaak krijg ik de vraag hoe dat – zo snel – kan zijn veranderd? Dan leg ik uit hoe onze organisatie in elkaar zit. En hoe dat bijdraagt aan deze verandering. Maak kennis met onze familie!

– Tjerk Venrooy, directeur Publiekzaken

 

Uitdagingen op weg naar Het Hogeland
De gemeenten Bedum, Eemsmond, De Marne en Winsum gaan vanaf 1 januari 2019 op in de fusiegemeente Het Hogeland. Hun grootste uitdaging? Alle domeinen met elkaar stroomlijnen, werkprocessen harmoniseren en de zorgen van hun medewerkers wegnemen gedurende deze transitie.
Blog Sanne
Kleine veranderingen, een groot effect

Een eerste kleine stap leidt (mogelijk) tot hele grote veranderingen. Een eerste kleine stap kan namelijk zorgen dat mensen gaan bewegen; letterlijk en figuurlijk.

- Sanne vd Zanden, Customer Care

Blog Mat
Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Mijn vaste rubriek in de nieuwsbrief, met deze keer aandacht voor eIDAS en wat we gaan doen in de 2e helft van 2018. Veel leesplezier en reageer met onderwerpen naar mij. Mijn oproep: laat je collega’s zich aanmelden op deze nieuwsbrief.

- Mat Keijers, Productmanager

   
Roadmap iBurgerzaken Dienstverlening
Tip van het Kenniscentrum Publiekszaken

Wist je dat er sneltoetsen in iBurgerzaken zitten? Er zijn specifieke sneltoetsen per pagina. De sneltoetsen per pagina kun je vinden door, op die pagina, de toetsencombinatie: CRTL + SHIFT + H in te drukken.

Nieuwe functionaliteiten van iBurgerzaken
(release 2.15)
Dylan Kusters, Product Owner van iBurgerzaken, vertelt welke functionaliteiten er zijn ontwikkeld in release 2.15. En welke ontwikkelingen je in de toekomst mag verwachten.
Sfeerimpressie #LSG18
Tijdens #LSG18 zijn we met onze kwartiermakers aan de slag gegaan met het optimaliseren van het proces iVerblijf & Adres. We gebruikten het KATA Verbeterbord met de focus op klantwaarde en het zetten van de eerste, kleine, comfortabele stappen. Klik op het filmpje voor de ervaringen en een sfeerimpressie!


Evenementenagenda

De komende periode vinden onderstaande evenementen plaats. Ben je er bij?

1 oktober

Workshop "Verleiden naar het digitale kanaal"

Wil jij je selfservicepercentages (ook) verhogen?

Kom naar deze herhaling van #LSG17.

 

okt./nov.

#LSG18: Lean & meaningful

Kritisch bekijken en herontwerpen van processen.

We bieden een ruim aanbod aan cursussen, (klassikale) opleidingen en webinars. Daarnaast organiseren we diverse evenementen én zijn we aanwezig op beurzen en congressen van derden. Kijk op onze website voor een compleet overzicht.

Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar . U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.