Een nieuwe BU: Proces & Services

Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen

 

 

Nieuwsbrief #1
Oktober 2017

iZaaksuite, een uniek zaaksysteem!

Een nieuwe propositie voor het zaakgericht werken, iZaaksuite.

Misschien heb je het al gehoord, PinkRoccade Local Government heeft een nieuwe propositie voor het zaakgericht werken, iZaaksuite! Ik zal je de komende tijd meenemen in wat iZaaksuite is en wat dit voor jou als gemeente kan betekenen. Als eerste neem ik je mee in een stukje historie, oftewel in zaakgericht werken termen, de audit trail van onze oplossing.

– Jouke Schrover, Product manager iZaaksuite

 

Blog Ward de Laat: een nieuw jasje

Gebruikers ervaring is misschien wel het allerbelangrijkste als het gaat om het leren kennen van een systeem of applicatie. Hoe klikt een gebruiker door de applicatie? Wat is het verwachte gedrag? En welke kleuren en iconen spreken de gebruiker het meeste aan? Maar het gaat verder dan dit. Gebruikerservaring heeft te maken met hoe de gebruiker het systeem ervaart. Deze ervaring heeft ook te maken met ervaringen uit het verleden, deze neemt een gebruiker mee in het bedienen van een nieuw systeem.

Lees meer »

IMG_2184 (2).bmp

Inspiratiedag Zaakgericht werken

Op maandag 18 september vond de jaarlijkse inspiratiedag Zaakgericht werken plaats bij Wehkamp. De inspiratiedag heeft als thema “leren van de oplossingen van anderen” in een inspirerende omgeving. Dit jaar was het de beurt aan gemeente Bergen op Zoom. Bergen op Zoom heeft in de praktijk bewezen dat het mogelijk is om de gemeentelijke dienstverlening aanzienlijk te moderniseren en tegelijk flink te besparen.

Lees meer »

 

Evenementenkalender

De komende periode vinden onderstaande evenementen plaats. Ben je er bij?

 

okt./nov.

Regiocongressen NVVB

Aanmelding via NVVB.

 

17 november

#GPSC17, Klarenbeek (nabij Apeldoorn)

Het Grote Publiekszaken Selfservice Congres.

 

Vergeet je niet aan te melden!

Wat vind jij van deze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte!

 

Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen