Blije burgers & ambtenaren in 2019!
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #1
3 januari 2019
Header nieuwsbrief
Blije burgers & blije ambtenaren
Dat is iBurgerzaken!

Blije burgers & blije ambtenaren. Dat is iBurgerzaken. Dat hebben we de afgelopen jaren laten zien en daar pakken we de komende jaren op door. In dat kader vinden we het belangrijk dat we nieuwe ontwikkelingen steeds met jullie delen. Vandaar dat ik in de eerste nieuwsbrief van dit jaar stilsta bij metingen & monitoring, het Meerjarenplan en onze Burgerzakendroom.

– Tjerk Venrooy, directeur Publiekzaken

 

Groningen is klaar voor de start
De gemeenten Groningen, Haren en Ten Boer zijn 1 januari gefuseerd tot de nieuwe gemeente Groningen. Met als doel een sterke gemeente te worden die de economische, maatschappelijke en bestuurlijke opgaven aan kan. Dit betekende vooral voor Haren en Ten Boer dat ze over moesten naar een andere werkwijze, processen en IT netwerk. Lees hier hoe Groningen terugkijkt op de eerste dagen als nieuwe gemeente.

Meten en verbeteren

In 2018 hebben we bijna 200 reacties mogen ontvangen op ons klanttevredenheidsonderzoek. En daarnaast kregen we 138 keer feedback op de incidenten die we afsloten. Deze feedback biedt de basis om onszelf te verbeteren. We weten daardoor hoe (on-)tevreden jullie zijn over onze producten en diensten. En we weten waar verbetering mogelijk is. Met deze inzichten gaan we dit jaar daadwerkelijk aan de slag!

- Sanne vd Zanden, Customer Care

Rubriek Mat
Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

In mijn blog een korte vooruitblik op de innovaties en belangrijke ontwikkelingen voor 2019. Zoals meer aandacht voor bestaande klanten. Gebundelde krachten voor grote gemeenten. En nieuwe innovaties met kwartiermakers. Maar ook neem ik mijn petje af voor de 25 herindelingen die we samen met de klanten de laatste weken zonder grote issues hebben afgerond.

- Mat Keijers, Productmanager

   
Tip van het Kenniscentrum

Tijdens het indelen van de stemdistricten is het mogelijk om in iBurgerzaken meerdere postcodegebieden in 1 keer toe te kennen. Dit doe je door de knop 'CTRL' en de rechtermuisknop ingedrukt te houden. Wanneer je dan sleept over de kaart, creëer je een kader. Elk nog niet toegewezen postcodegebied dat binnen dit kader valt, wordt toegekend aan het geselecteerde stemdistrict.

Evenementenagenda

De komende periode vinden onderstaande evenementen plaats. Ben je er bij?

17 januari

Webinar iRapportage Overzichten | iBurgerzaken

In dit webinar leggen we je uit hoe je zo optimaal mogelijk met de (standaard)rapportages kunt werken.

We bieden een ruim aanbod aan cursussen, (klassikale) opleidingen en webinars. Daarnaast organiseren we diverse evenementen én zijn we aanwezig op beurzen en congressen van derden. Kijk op onze website voor een compleet overzicht.

Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar . U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.