Samen sturen op succes
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #4
April 2018
Samen sturen op succes
Voorwoord Jouke
In mijn vorige blog ben ik ingegaan hoe wij je helpen bij het behalen van jouw doelstellingen vanuit het realiseren van integraties. In deze blog maak ik kenbaar dat we gaan starten met de Landelijke Zaaktype Competitie, oftewel #LZC18. Wij dagen jou uit het zaakgericht werken breder in te gaan zetten!
– Jouke Schrover, Productmanager zaakgericht werken

 

Project iZaaksuite afgesloten bij Westerkwartier
Met trots kunnen we zeggen dat het project iZaaksuite succesvol is afgerond. Echt klaar zijn we natuurlijk niet want de Westerkwartier gemeenten zijn kwartiermaker geworden en dat betekent dat we nog veel samen zullen werken en innoveren! De dienstverlening naar inwoners en bedrijven zal de voordelen van de digitalisering blijven benutten zonder het persoonlijke karakter te verliezen. Het DNA van de nieuwe gemeenten is dan ook: dichtbij, nuchter en ambitieus.
iCommunity iZaaksuite
In mijn vorige blog schreef ik over werkvoorraad en overzicht. In dit blog wil ik het graag hebben over het online platform, iCommunity, waar we onze gebruikers informeren. Dit platform wordt ook gebruikt om input te krijgen van onze eindgebruikers. 
   
Nieuwe businessunit, nieuwe processen
Met de vorming van de nieuwe businessunit Proces & Services hebben we het incidentenproces onder de loep genomen. Hieruit zijn procesverbeteringen gekomen waar we bijna klaar mee zijn. Veel van deze verbeteringen passen we al toe in de praktijk.
Evenementenkalender

De komende periode vinden onderstaande evenementen plaats. Ben je er bij?

7 juni 2018

Kwartiermakerssessie

Samen met ons iZaaksuite verder ontwikkelen? Wordt dan kwartiermaker! 
Uitnodiging volgt snel.

Vergeet je niet aan te melden!
Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar . U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.