De ouderenzorg digitaliseert
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #7 
november 2017
Voorwoord nieuwsbrief
De ouderenzorg digitaliseert
Meer vraag naar elektronische ondersteuning in de ouderenzorg
Jurriaan Piek.png Uit onderzoek blijkt dat in de ouderenzorg maar liefst 90% van de verpleegkundigen en verzorgenden het noodzakelijk vindt om met andere zorgverleners elektronisch gegevens uit te wisselen en zorg elektronisch af te stemmen. Ook wij zien steeds meer vraag naar de mogelijkheid om digitaal samen te werken en gegevens op te slaan.
– Jurriaan Piek, Managing Director Care –

 

Toegang tot je ECD

Altijd in kunnen loggen in het ECD. Het lijkt heel gewoon, maar er komt heel wat bij kijken. Dubbel inloggen, cliëntgegevens niet kunnen vinden en alle accounts beheren. Dat moet toch makkelijker kunnen?? mijnCaress biedt nu één bundel met 5 modules om de toegang tot je ECD op allerlei manieren makkelijker te maken! 

Kwaliteit zorgbeleid

3 zaken die we aan moeten pakken in het zorgbeleid

De zorg staat onder druk en er is een dringende roep om kwaliteitsverbetering. Desondanks verzwaart het huidige zorgbeleid de toch al tijdrovende administratieve processen. Om de situatie in de zorg werkbaar te houden en de kwaliteit daadwerkelijk te verbeteren, moet het zorgbeleid nodig veranderen. 
Integratie Geniq en mijnCaress
Steeds meer integratie Geniq en mijnCaress

De Geniq modules brengen we voor de Care steeds dichterbij mijnCaress, ons ECD. Dit doen we omdat wij geloven in de integraliteit van stuurinformatie in de zorg. Om deze integratie nog vollediger te maken, hebben we ervoor gekozen om de verschillende Geniq Care modules ook een andere, meer toepasselijkere, naam te geven.

   
Continuing the Journey

Continuing the Journey

In ons vorige blog Join the Journey introduceerden wij het begin van de klantreis van Customer Care. Inmiddels zijn we hiermee weer een stukje verder en daarom praten we je graag even bij over de nieuwste ontwikkelingen hierin.
Cocreatiesessies Zorgdomein

Cocreatiesessies integratie Zorgdomein van start!

Op 16 november start de cocreatiegroep over de integratie met Zorgdomein. 6 zorgorganisaties hebben zich hiervoor aangemeld en denken met ons mee hoe verwijzingen in de keten tot stand kunnen worden gebracht door Zorgdomein en mijnCaress te integreren.
KNGF verklaringen behandeldossier
KNGF verklaringen beschikbaar voor Behandeldossier
Sinds begin deze maand zijn 3 verklaringen van ons beschikbaar voor het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Met deze verklaringen bieden zorgorganisaties hun ketenpartners inzicht in de mate waarin mijnCaress aan de eisen van KNGF voldoet.
Agenda
Voor welke evenementen meld jij je aan?

 28 november

Webinar: Beheer Cliëntportaal

Alle ins and outs omtrent het beheer van het Cliëntportaal. 

5 december

Webinar: Toegang tot je ECD

Uitleg van een aantal modules die de toegang tot je ECD nog makkelijker maken.

Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen