WGMGD
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #5
Juni 2018
WGMGD
Voorwoord Jouke
In mijn vorige blog ben ik ingegaan op de Landelijke Zaaktype Competitie. Op 7 juni vond de officiële kick-off plaats met een heerlijke sfeer en super goede vibe. Samen met onze klanten zorgen wij ervoor dat zaakgericht werken een succes wordt! In deze blog wil ik inzoomen op onze klantondersteuning. Het incidentenbeheer is sinds het begin van het jaar sterk verbeterd en daar zijn we trots op! Hoe we dat weten? What gets measured gets done (WGMGD)!
– Jouke Schrover, Productmanager zaakgericht werken

 

Kick-off #LZC18
Op donderdag 7 juni vond de kick-off van De Landelijke Zaaktype Competitie plaats. Iedere gemeente heeft zijn eigen doelstellingen en tempo maar toch zien wij veel overeenkomsten. Via #LZC18 bieden wij de kans om kennis met elkaar te delen en dat hebben we zeker gedaan tijdens deze dag.
iconmonstr-cloud-2-240 (1).png
Techniek is niet sexy, maar danst wel lekker
Tegelijk met de vorming van de unit Proces en Services is op de achtergrond een hoop gesleuteld aan de techniek, de motor achter de iZaaksuite cloud. Operations heeft als belangrijkste doel dat alles stabiel blijft draaien. Dit doel zit in een nooit ophoudende dans met de doelen van Business (alles meteen en altijd beschikbaar), Ontwikkeling (nieuwe versies installeren) en Consultancy (nieuwe klanten en koppelingen aansluiten). En in die dans voel ik mij als een vis in het water, ofwel als een bit in een byte.
   
Foto-Ruud.jpg
Even voorstellen.. Ruud Scheel
De afgelopen jaren ben ik op twee totaal verschillende werkomgevingen actief geweest. Een kwantitatieve sales wereld en een kwalitatieve appontwikkeling wereld. De kwantitatieve wereld en de kwalitatieve wereld kunnen niet los van elkaar bestaan dus een goede blend van deze is het ideaal. Mijn inziens start je met kwaliteit om dit vervolgend nooit meer los te laten als je aan kwantiteit gaat denken. Zelf heb ik dit gevonden bij PinkRoccade Proces & Services waar we door kennis, kunde en een luisterend oor een kwaliteit product neerzetten om dit vervolgens met o.a. mijn ervaring in de kwantitatieve wereld dit verder uit gaan bouwen.
Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar . U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.